Škoda chystá do Ženevy nový crossover!

VIDEO uvnitř článku! Ženevský autosalon konaný ve dnech 5.-7. března 2019 se stane místem premiéry nového modelu značky Škoda. Mladoboleslavská automobilka tak rozšíří svou paletu vozů o nový crossover.

Domácí výrobce automobilů Škoda důsledně pokračuje ve své SUV ofenzívě. S novým crossoverem představuje česká automobilka další model a rozšiřuje svou paletu vozů kategorie SUV po uvedení modelů Kodiaq a Karoq. Orientace na tento segment souvisí se stále rostoucím zájmem motoristů, kteří ve vozech typu SUV a crossover vidí větší robustnost a bezpečnost, což samozřejmě přispívá k lepšímu pocitu při řízení.

Škoda fotografií siluety poskytuje první náhled na budoucí crossover, který bude mít světovou premiéru na autosalonu v Ženevě (5. až 17. března). Z tohoto záběru lze vytušit vzhled přídě, viditelné jsou také výrazné nové LED světlomety s nahoře umístěnými světly pro denní svícení a integrovanými dynamickými směrovými světly.

Nový crossover v sobě spojuje přednosti vozu kategorie SUV s agilitou kompaktního vozu a vyznačuje se výraznými světlomety s oddělenými světly pro denní svícení. Něco málo můžete vidět i na uveřejněném krátkém videu.

ŠKODA adds crossover model to its SUV range from ŠKODA VIMEO PRO on Vimeo.

Mohlo by se vám líbit...